Σελίδες


Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΚΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ



Τρεις συναθρωποί μας τρεις εργαζόμενοι έχασαν πραγματικά άδικα την ζωή τους γιατί μερικοί ανεγκέφαλοι έριξαν βενζίνη και βόμβες Μολότωφ στον χώρο εργασίας τους . Μια πράξη και ένα συμβάν το οποίο δεν πιστευω να υπάρχει κανένας που να μη καταδικάζει.
Εκείνο όμως που προκαλέι όχι μόνο οργή αλλά και μια τάση προς έμετο είναι η εικόνα που δίνουν τα κανάλια με την σχεδόν ζωντανή αναμετάδωση της κηδείας των ατόμων που έχασαν την ζωή τους .
Με λέξεις "όλη η Ελλάδα σε πένθος"κανένας στον δρόμο σήμερα δεν χαμογελάει" και κατι τέτοιες δακρύβρεχτες δημοσιογραφικές-παπαγαλιστικές αηδίες.Σιγουρα κανένας δεν χαίρεται αλλά μήπως είναι μελαγχολικός ο κοσμάκης γιατι αρχίζει να υποψιάζεται τι τον περιμένει?
Ακόμα πιο θλιβεροί είναι εκείνοι τύποι που πάνε με λουλούδια στον τόπο της τραγωδίας και περιμένουν να τους πάρουν τα κανάλια σαν δείγμα της λαϊκής θλίψης...καραγκιόζηδες θύματα μαζικής υστερίας που έντεχνα τα κανάλια δημιουργούν.Ας αφήσουν τους οικείους των νεκρών να θρηνήσουν τους δικούς τους... έλεος.Δεν είδα όμως τα κανάλια να τρέχουν και να μιλούν για δολοφονικές πράξεις όταν κάποιος φουκαράς εργάτης έπεφτε από σκαλωσιά θύμα εργοδοτικής αδιαφορίας που ήταν τότε όλοι αυτοί ? δεν ήταν εκείνη δολοφονική πράξη εκ μέρους του εργοδότη που για να κάνει εξοικονόμηση χρημάτων δεν πήρε τα μέτρα ασφαλείας?
Δυο είναι τα γεγονότα
  • πρώτον ότι χάθηκαν τρεις ζωές και
  • δεύτερο ότι ΠΟΛΛΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΟΡΑΚΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ .Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΟΥΝ
  • ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ